Besøg All Creative A/S

Standard eller specialdesignet menumappe – Hvad passer til din virksomhed?

Hvis du står og skal til at vælge en menumapper til virksomheden og du ikke er helt sikker på hvad forskellen mellem standard og specialdesignede menumapper egentlig er, så er du kommet til rette sted! I denne artikel vil vi gøre det klart hvad formålet for begge typer er, og komme frem til hvilken mappe der vil passe bedst til netop din café eller restaurant.

Menumapper til restauranter og caféer har eksisteret i hundredvis af år, og det har ført til en vis standard er blevet udviklet med tiden. Men i takt med moderne behov og spisestedernes ønske for at adskille sig fra mængden er specialdesignede menumapper også blevet populære. Disse mapper giver muligheden for at skræddersy brandingen på menukortene så den passer perfekt til konceptet og giver lidt ekstra til oplevelsen for gæsterne.

Standard menumappe

Med et klassisk design og stilrent udtryk går man aldrig helt galt i byen hvis man vælger disse menumapper. Disse mapper er ofte ombundet med læder eller læderimitationer, ofte af høj kvalitet og der gør at de lækre materialer føles fantastisk og samtidig kan holde til mange hænder gennem levetiden.

Disse menumapper er velegnet til traditionelle restauranter og caféer der ønsker et eksklusivt og gennemført look. Det klassiske udtryk passer til mange typer indretninger, lige fra dansk design fra 50’erne til moderne stål, beton og glas.

Specialdesignet menumappe

Her får virksomheden som nævnt muligheden for at gøre lidt ekstra ud af menumapperne, og disse menumapper er især populære hos nystartede virksomheder der ønsker en klar identitet der stemmer overens med virksomhedens mission.

Ofte er disse menumapper med folie eller bogbind, og det er muligt at vælge offsettryk, dybdepræg, farvepræg, reliefpræg eller serigrafitryk til at inkludere grafiske elementer der fanger kunderne.

Vælg disse hvis caféen eller restauranten ikke passer godt med den mere modne og afdæmpede stil som læder bundne menumapper giver, samt når der skal kæles for hver enkelt detalje.

Se vores store udvalg her

Indkøbskurv