Besøg All Creative A/S

Hvad er forskellen på en standard menumappe og en US style menumappe

De fleste af os har nok prøvet at spise på restaurant eller café og fået menukort og menumapper stukket i hånden. Men det er nok de færreste af os som egentlig er klar over hvilke typer menumapper der bliver anvendt i restaurationsbranchen.

Derfor kan det også være anledning til forvirring eller usikkerhed når det kommer til valget af standard menumapper eller amerikanske menumapper. Hvis du ønsker at lære mere om forskellen på de to typer, samt at lære hvilken menumappe passer bedst til din virksomhed, så læn dig godt til rette os fortsæt denne artikel!

Formålet med en menumappe

Menumappen har flere formål. Først og fremmest beskytter den selve menukortet og forlænger levetiden på menuen der bliver brugt flittigt af de mange gæster hver dag.

Samtidig skal den også fremhæve kvaliteten og det udtryk som virksomheden ønsker at repræsentere.

Og sidst men ikke mindst må menumappen ikke hindre folk i nemt og hurtigt at kunne finde de ting som de ønsker at bestille.

Formålet med en standard menumappe

Både menumapperne i standard og amerikansk stil lever op til alle tre krav ovenfor, men hvor de adskiller sig er selve sammensætningen.

En standard menumappe er opbygget lidt på samme måde som en bog, hvor man bladrer side efter side. Dette er noget alle mennesker har kendskab med, og det fungerer bare.

Det eneste man kan nævne her, er at det ikke altid er den hurtigste måde at finde frem til hvad man ønsker at bestille, ligesom det også kan være svært for mere end en enkelt person at benytte menumappen på samme tid.

Formålet med en menumappe i amerikansk stil

Amerikanske menumapper er udformet anderledes, da de kan foldes ud og derfor kan give et bedre overblik.

Dette gør disse menumapper velegnet til virksomheder der eventuelt ønsker at spare lidt på inventaret og ikke udlevere separate menukort til hver enkelt gæst.

Men det kan også være et bevidst valg baseret på stil eller smag. Har man eksempelvis en amerikansk inspireret retro café siger det måske sig selv med denne type menumappe, ligesom det også kan gøre sig gældende i en lang række andre sammenhæng.

Samtidig giver disse menumapper sig rigtig godt ud som specialdesignede, da man virkelig kan få fuld glæde at hele sidens layout.

Se vores store udvalg her

Indkøbskurv