Uanset hvor digital verden er blevet oplever restaurationsbranchen stadig at menukort og menumapper er populære som altid. I denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på hvorfor vi mener at det klassiske menukort ikke vil gå af mode i den nærmeste fremtid, hvis nogensinde.
Der er bare noget særligt ved dem
Ligesom med fysiske bøger, er der bare noget ubeskriveligt over fornemmelsen ved at læse noget der er trykt sort på hvidt, kontra noget der står på en digital skærm. Det giver samtidig en fornemmelse af stil og klasse, der ikke helt kan opnås med den digitale modpart.
Virker altid
I modsætning til en app til mobilen eller display skærme der hænger over disken, så virker menumapperne altid, uanset om strømmen svigter eller internettet ikke har forbindelse. Det skaber en stabilitet, såvel som én mindre ting der kan gå galt på en travl aften.
Alle ved hvordan menukortet fungerer
Der er ikke noget værre for en virksomhed end at skræmme kunder væk.
Hvis potentielle gæster har haft en dårlig oplevelse med teknologi i fortiden, som i supermarkedet med scan-selv kasserne, er de tilbøjelige til at holde sig væk fra dem i fremtiden, for at undgå pinlige øjeblikke.
Et menukort kender alle derimod til, og det skaber samtidig også en god anledning for tjeneren at hilse på bordet og byde gæsterne velkommen.
Ikke dyre service teknikere
I modsætning til de digitale menukort, kræver det klassiske trykte menukort ikke dyre service aftaler med teknikere som skal forbi for at installere opdateringer eller føre vedligehold med forældede maskiner. Der er heller ikke udgifter til forsikring eller strøm at tage højde for.
Ikke dyre kontrakter
Og sidst men ikke mindst undgår man også dyre løsninger med abonnementer eller at binde sig for kontrakter i flere år for digitalt udstyr. Man kan samtidig også frit flytte lokation, eller købe flere traditionelle menukort hvis man udvider, uden at skulle forhandle nye aftaler m.m.